shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape

The world's most influential media, entertainment & technology show

13 - 17 September 2019 
RAI Amsterdam 

 

 

See it differently

Leaders' Forum 2019 Programme

Leaders' Forum 2019 Programme

Leaders' Forum 2019 Programme

Thursday 12 September 2019

The business of innovation.

A dedicated programme within the IBC Executive Forums, the Leaders’ Forum will discuss how to innovate and form positive partnerships, delving into what businesses need to do to transform, evolve and thrive – including acquisition, collaboration, advancing company culture and talent acquisition. We’ll review the latest opportunities and issues, all set against the ever-changing media environment. 

Intimate expert panels, keynotes and case studies will deconstruct the industry’s new super alliances, discussing how specific deals were done, the merits of different funding models and how media companies can fill the talent gap by borrowing from Silicon Valley and beyond to go direct to consumer. 

Plus, we’ll look at how the drama world is leading when it comes to implementing new business models, allowing it to thrive on the global stage and how other industries can borrow from these success stories.

Executive Forums Headline Sponsor

IBM_logo_blue

Loading
09:30
  1. Event registration and networking breakfast
    45 mins
10:15
  1. 15 mins
10:30
11:00
  1. The Forum
    15 mins
11:15
  1. Networking Break
    15 mins
12:00
  1. Networking Break
    15 mins
12:15
13:00
  1. Executive Forums Networking Lunch
    90 mins
    Delegates from all three Executive Forums will come together for a facilitated networking lunch.
14:30
  1. 15 mins
    Addressable advertising on the Television has finally arrived, and it is global! Addressable advertising on TV will open up vast, untapped reserves of economic value in the form of audience, content, ...
14:45
  1. Networking Break
    15 mins
15:00
15:45
  1. Networking Break
    15 mins
16:15
  1. Networking Break
    15 mins
16:30
17:15
  1. 15 mins
17:30
  1. Executive Forums Networking Event
    120 mins
    Delegates from all three Executive Forums are invited to join us for an exclusive networking event to conclude the day's programme.