shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape

The world's most influential media, entertainment & technology show

RAI Amsterdam  |  13 – 17 SEPTEMBER 2019

Cyber Security Forum 2019 Programme

Cyber Security Forum 2019 Programme

Cyber Security Forum 2019 Programme

Innovation in content protection.

A dedicated programme within the IBC Executive Forums, the Cyber Security Forum will focus on the protection of the content supply chain, from keeping blockbuster films and TV shows secure during the various points of edit across the globe, to protecting the rights of billion-dollar sporting and live events.

We’ll review how the sporting world is tackling piracy and protecting intellectual property rights, and look at specific cases where successful enforcement programmes have been deployed across multiple markets, assisting licensees with activation of their rights and promotion of the competition.

The topical programme will also cover the latest innovations in AI, developments in protecting your assets in the cloud and the increasing threat of IoT security. 

Plus, experts will reveal how companies should invest in new technology to maximise the return on security investments, the current threats and concerns within the industry and how your business can stay ahead.

Loading
09:30
  1. Event registration and networking breakfast
    45 mins
10:15
  1. 15 mins
10:30
11:00
  1. The Forum
    15 mins
11:15
  1. Networking Break
    15 mins
11:30
  1. E102
    30 mins
12:00
  1. Networking Break
    15 mins
12:15
13:00
  1. Executive Forums Networking Lunch
    90 mins
    Delegates from all three Executive Forums will come together for a facilitated networking lunch.
14:30
  1. E102
    15 mins
14:45
  1. Networking Break
    15 mins
15:00
15:45
  1. Networking Break
    15 mins
16:00
  1. E102
    15 mins
16:15
  1. Networking Break
    15 mins
16:30
17:15
  1. 15 mins
17:30
  1. Executive Forums Networking Event
    120 mins
    Delegates from all three Executive Forums are invited to join us for an exclusive networking event to conclude the day's programme.